Pilihan yang betul bagi penyelesaian masalah alam sekitar anda

MEMBENTUK MASA HADAPAN AIR

LINDUNGI SUMBER AIR KITA

Kualiti, Perlindungan dan Nilai disumbangkan didalam setiap titik air.

Mengenai Kami

Integrated Modern Environmental Control Sdn Bhd (IMEC) telah ditubuhkan pada tahun 2005, Ianya telah dilancarkan bagi memulakan perniagaan dan skop aktiviti sebagai “Penyedia Penyelesaian Yang Sepadu” dalam menyelesaikan masalah dan isu air dan persekitaran yang semakin mencabar.

Pendekatan mementingkan manusia dan pendekatan inovatif kami ditambah dengan komitmen kami terhadap kesihatan dan keselamatan, kualiti dan alam sekitar, menjadikan kami rakan  kongsi yang dipercayai mampu menjalankan projek bagi merawat sistem perairan dan juga bagi semua keperluan berkaitan alam sekitar anda.

R&D kami turut menyumbang kepada kebolehan kami, analisis data yang diproses dan juga menjadi perintis bagi sebarang analisis atau pembelajaran dalaman sesuatu syarikat atau organisasi. Ini membolehkan kami membangunkan dan melancarkan konsep yang baru, begitu juga bagi menambahbaik kemampuan reka bentuk dan teknologi kami. Kami yakin suatu usaha yang berterusan terhadap kemampuan kami ini akan menguntungkan pelanggan kami.

Di IMEC, anda berada didalam tangan yang selamat dari titik permulaan sehingga ke hujung. Pendekatan pengurusan projek yang berkesan dan cekap kami bermula dari mesyuarat pertama. Pengurus projek kami akan membuat rancangan dari keberjayaan projek-projek sebelum ini. Menghabiskan projek didalam jangkamasa yang ditentukan dan juga didalam bajet yang disediakan. Kepakaran mereka diperolehi dari kejayaan projek-projek masa lampau dan juga latiha yang diberikan kepada mereka dari masa ke semasa. Keputusannya? Berjaya dan Sukses dalam setiap projek yang diuruskan. Dan sudah pasti projek anda juga akan dijayakan.

Kami pemimpin dari segi teknologi, memberikan khidmat yang boleh diharapkan, pemain global. Ini bermaksud kami memberikan khidmat yang boleh membawa perbezaan yang ketara, Dengan mempunyai beberapa sumber yang berkualiti tinggi - diberikan khidmat yang pantas dan cekap. Staf talian hotliine kami akan dapat menyelesaikan masalah anda dengan kadar yang segera, dan kemudian menghantar isu anda kepada seorang pakar bagi meneruskan penyelidikan mengenai masalah anda, Maklumbalas yang cepat, penyelesaian segera dan bantuan 24 jam sehari dijanjikan. Kami memastikan kilang anda akan terus berjalan tanpa sebarang gangguan dengan bantuan selepas jualan kami. Anda pasti boleh bergantung kepada kami. 

 

.

Testimonials

Our company neeeded some water treatment services and a friend introduced us to IMEC and we were glad with their professinal advice and service.
Barbara J. Pennebaker
They really know what they are doing as they have several options for our issues. I appreciate their absolute involvement in the project.
Mr.Lim